Ce parere aveti despre scoala din Romania?

duminică, 1 mai 2011

Interviul saptamanii (3)

Iata ca duminica aceasta avem o surpriza pentru voi: inca un interviu special, de aceasta data cu Stefan Carlescu!

Enjoy! (Interviul e mai mult o discutie intre prieteni: Stefan si Eliza )


 Stefan: Multumesc mult de invitatie. Sunt onorat :P

*Ce te-a determinat sa te inscrii la Gala Premiilor in Educatie si ce premiu ai obtinut?  
Juriul a decis sa imi acorde un premiu special la categoria Studentul Anului si marturisesc ca am fost surprins, avand in vedere ca erau altii mult mai buni decat mine care nu au fost premiati. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru premiu si oamenilor care m-au ajutat (familia, Universitatea Emanuel). Cred ca e mai mult un premiu al lor, decat al meu. M-am inscris pur si simplu pentru ca imi place competitia :)


* Ti s-a parut dificila completarea formularului de candidatura? 
Cred ca e foarte bine gandit formularul de inscriere si nu e deloc o provocare de nedepasit pentru niciun elev sau student din tara, cu atat mai putin pentru cei mai ambitiosi. La fel de adevarat este ca trebuie sa fii atent si sa investesti ceva timp in dosar pentru ca e important sa surprinzi aspecte cat mai variate.  

*Consideri ca evenimentul "Gala Premiilor in Educatie" are un impact deosebit asupra educatiei Romanesti? 
Fara indoiala, este unul dintre evenimentele cele mai importante ale societatii civile din Romania. Sunt oameni foarte profesionisti la Fundatia Dinu Patriciu si cand fac ceva, o fac excelent! 

*Le recomanzi tinerilor elevi si studenti sa se inscrie la Gala? De ce:) 
O distinctie la Gala Premiilor in Educatie e un motiv de bucurie nespus care te face sa te simti pretuit si apreciat la tine in tara. Pariez ca toti cei premiati sunt mult mai motivati sa isi continue cariera in Romania si sa aduca recunoastere internationala educatiei autohtone. Dincolo de premiul in bani, care isi are locul lui, ai ocazia sa intri intr-o galerie foarte aparte de oameni speciali. 

*Faptul ca ai primit acest premiu in cadrul Galei, ti-a schimbat cumva viata? Cum?
Cel mai mult mi-a schimbat viata Domnul Isus Hristos, daca tot am celebrat cea mai importanta sarbatoare a noastra, a crestinilor: Pastele. Poate ca o schimbare radicala nu iti aduce, insa iti da un plus extraordinar de energie si ambitie cand vezi ca exista oameni atat de pasionati de educatie al carui model merita sa il urmezi.


Stefan: In final, va tin pumnii si va doresc mult succes in competitia AGIL! Presupun ca ai de gand sa aplici pentru elevul anului asa ca sper sa iei premiul cel mare. Ai sanse foarte-foarte mari!

Eliza: Stefan, multumesc mult pentru interviu si pentru ajutor! Cat despre Gala, da! Voi aplica si eu pentru ca la fel ca tine, iubesc competitia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu