Ce parere aveti despre scoala din Romania?

vineri, 8 aprilie 2011

Echipa se prezinta!

In primul rand, felicitam toate echipele ce au intrat in competitia AGIL si speram ca vom avea parte de o experienta deosebita, plina de evenimente frumoase!

Iar mai apoi, vrem sa ne prezentam, ca sa ne cunoasteti mai bine: Echipa "A.E.R. pentru educatie" e formata din:

*Eliza Chirila: eleva in clasa a XII-a E la Colegiul National "Roman- Voda"

 *Raluca Cocut, eleva in clasa a XII-a E, la Colegiul National "Roman- Voda"

*Anca Farcas, eleva in clasa a X-a A, la Colegiul National "Roman- Voda"- bursiera a Fundatiei Dinu Patriciu


Echipa noastră vine să dea o gură de AER educaţiei româneşti, dorindu-şi să promoveze în societatea nemţeană evenimentul “Gala premiilor în Eucaţie”. Suntem 3 fete ce provin din medii diferite: comunele Cordun, Gherăeşti şi Ruginoasa, dar suntem toate eleve ale Colegiului Naţional “Roman – Vodă” şi iubim provocările – tocmai de aceea acum spunem cu sufletul deschis “DA” competiţiei AGIL. Suntem convinse că spiritul nostru creativ şi curajul caracteristic vârstei ne vor ajuta să facem cea mai reuşită campanie de promovare, o campanie prin care oamenii de lângă noi să afle despre Gala Premiilor în Educaţie. Şi tocmai pentru că apreciem educaţia de calitate şi respectăm oamenii care investesc în educaţie, obiectivul principal al campaniei noastre este de a-i atrage pe elevi spre astfel de competiţii şi spre performanţe şcolare şi extraşcolare care să îi dezvolte ca oameni adevăraţi. Şcoala ne-a învăţat că educaţia merită şi noi, la rândul nostru, o să arătăm, nu doar colegilor şi prietenilor, ci lumii întregi că Da!, merită să dai tot ce ai mai bun pentru educaţie.                                                                                                                                                                                             


3 comentarii:

  1. Iordache Ionel4 mai 2011 la 13:03

    Pozele voastre sper sa le mai revad si la decernarea premiilor... da???

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, fetelor! În primul rând vă urez mult succes în concursul pentru care v-aţi înscris! Sper să întâlnesc cât mai mulţi tineri şi tinere asemenea vouă care să fie convinşi şi la rândul lor să dorească să îi convingă şi pe cei din jur că EDUCAŢIA MERITĂ SĂ FIE PROMOVATĂ ŞI REALIZATĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL POSIBIL şi de ce nu cu egale şanse pentru toţi cei care sunt dispuşi să muncească asiduu şi să viseze frumos la realizarea visului vieţii lor. Căci în fond care altul ar putea fi rostul educaţiei, dacă nu acesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranţă nu întâmplătoare este şi asocierea voastră şi numele echipei! Cred că este denumirea cea mai inspirată dintre cele alese de echipele înscrise în concurs, pe care vă doresc să îl şi câştigaţi. Încă o dată: Felicitări! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere